Prosinec 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Tenhle měsíc už to má takříkajíc „spočítaný“ a tak si pojďme ve zkratce projít, kdo a co nás a vás čeká v Hudebním klubu Ponorka Litvínov během prosince 2023. Klasicky se můžete těšit a přijít se bavit na koncerty různých žánrů, parties s rovnými i zlámanými beaty a opět vernisáž a výstavu obrazů. Každý čtvrtek pak můžete přijít na drink a využít i několik našich pub sportů (pinčes, fotbálek nebo box automat.

Děkujeme za vaše návštěvy a podporu klubu v měsíci uplynulém a těšíme se na vás v tom příštím na některé z níže uvedených akcí…


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


PAVEL ČADEK – CELLOFOLK
Hned v pátek 1.12. do litvínovského podzemního klubu přijede brněnský písničkář Pavel Čadek „hrající na violoncello a samozvaný zakladatel nového hudebního žánru „cellofolk“, což je něco mezi Nohavicou (folk) a Apocalypticou (cellorock)“. A přesně to chcete v Ponorce vidět.

Daisy Pikowa – vernisáž výstavy obrazů
Sobota 2.12. bude v Ponorce patřit umění výtvarnému. Po čtyřech letech se s výstavou obrazu vrací do Ponorky litvínovská malířka Daisy Pikowa (mimo jiné autorka maleb pod stropem na baru klubu). Přijďte se v sobotu podívat na vernisáž za účasti autorky vystavovaných děl. 

NEŽFALEŠ, LOUTY a PRŮSER (ten dobrej) v litvínovské Ponorce
Punk party v Ponorce! V pátek 8.12.! To by mohlo stačit, ale pár slov ještě přidáme. Do litvínovského podzemí přijede zahrát svůj poslední letošní koncert mimo hlavní město pražská punk’n’roll kapela Nežfaleš a z Roudnice, a tím pádem kluci od Labe a zároveň dělníci punkrocku, kapela Louty. Sestavu na pódiu doplní legendární litvínovský hudební soubor Průser ten starej a dobrej! 

BUNNY PUNK ROCK TOUR 🐰 LOCO LOCO & MANIAC 🐰 2023
Sobota 9.12. nabídne v Ponorce s podporou Města Litvínov KONCERT ZDARMA! A ne ledajaký koncert. Zastávku společného BUNNY PUNK ROCK TOUR 🐰 kapel Loco Loɔo a Maniac! Tyhle dvě energický bandasky, který se předtím kupodivu nikdy nesetkaly, se postarají o našlapanej večer plnej rock’n’rollu, láká pozvánka na akci. 

Jungle Time Litvínov w/ CALOOSH / Jungle Cakes /
Jungle Time! Do Ponorky na pátek 15.12. pořadatelé tohoto už tradičního seriálu klubových akcí pozvali „producenta a Dje, kterým není nikdo jiný, než pražský cápek Caloosh! Dalšími, kdo přijal naše pozvání, jsou liberečtí Jungle Riders aka Ušis & NTO. Chybět nebude ani pražský zabiják Mad4ce, litvínovský NoT a bílinská stálice Hundread„, představují sestavu v pozvánce.

EUPHORY NIGHT – Fidlushek B-day-special guest Dj SUBGATE
Výroba Euforie a litvínovská Ponorka zvou v pátek 22.12. na poslední tradiční předvánoční techno mejdan tohoto roku v litvínovském podzemním klubu, který je vždy zároveň oslavou narozenin Dje Fidlushka. Jako headliner dorazí producent a jeden z nejobsazovanějších techno djs republiky Dj SUBGATE alias Ondřej Beránek. Dál vystoupí samozřejmě euforici Dj Mirus a oslavenec Dj Fidlushek a jejich přátelé Jay Bee a Keram

Předvánoční mejdan v Ponorce
Večer před tím Štědrým, tedy v sobotu 23.12., můžete do Ponorky přijít na pivo nebo jiný oblíbený drink a přijít si odpočinout po předvánočním shonu a zrelaxovat na svátky klidu a pohody. Předvánoční pivo v litvínovské Ponorce.

►► Pozor v neděli 24.12. máme zavřeno!

VOJTAANO v litvínovském klubu Ponorka
Po více než čtyřech letech a po odloženém listopadovém vystoupení, ale s novou deskou se v pondělí 25.12. vrací do litvínovského podzemního klubu divadelní a televizní herec, stand-up komik a hudebník Vojtěch Záveský, známý jako rapující písničkář a vypravěč Vojtaano. Zmíněná deska „Do trojky je po dvou předchozích albech komorněji pojatým albem, ale o to více vyzní Vojtaanova hra se slovy“, říká distributor. Ponorka Vojtaanovi sedne! Po koncertě afterparty!
Předprodej vstupenek běží na baru klubu nebo v síti GoOut. (Vstupenky zakoupené na listopadový koncert samozřejmě platí.)

Definitivní Ententýk v Ponorce – Vánoční večírek 2023
Tradiční vánoční večírek v Hudebním klubu Ponorka Litvínov s litvínovskou ska-pop kapelou Definitivní Ententýk! Úterý 26.12.! Poslední letošní koncert a „zhmotnělá radost“ v podání kapely. Přijďte si zatancovat na druhý vánoční svátek právě do litvínovského podzemního klubu. Vánoce v Ponorce!

PINGPONGOVÝ VEČER V PONORCE
Na poslední prosincový pátek (29.12.) se pokusíme připravit ping-pongový večer. Jestli se půjde o klasický turnaj, nebo o turnaj v kolotoči se teprve uvidí, ale pinčes bude.

PŘEDPOSLEDNÍ LETOŠNÍ MEJDAN V PONORCE
V sobotu 30.12. si můžete přijít užít poslední letošní sobotu a zkrátit si tak čekání na silvestrovský mejdan do Ponorky taky.

Silvestr ve sklepě s Dnb
Tou úplně poslední letošní akcí v litvínovské Ponorce je v neděli 31.12. možná jen jediná a to silvestrovská oslava. Silvestr budeme v Ponorce letos slavit drum’n’bassovým mejdanem. vystupující a detaily se ladí. Sledujte událost na FB a přijďte si užít poslední hodiny tohoto a první roku příštího. Silvestr v Ponorce!

►►► Ponorka připravuje: Pátek 12.1.2024 CORE ONE #2 (hardcore večírek Dwarf SoundSystemu), pátek 126.1.2024 SDNBS INVASION w/ AKIRA či přeložený koncert v pondělí 5.2.2024 SHAM69 + Remember The Heroes.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov