Květen 2024 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Vážení přátelé a fanoušci a fanynky (nejen hudební) kultury a především Hudebního klubu Ponorka Litvínov, přinášíme vám program na květen 2024. Opět se můžete těšit na živé koncerty různých žánrů včetně zahraničních hostů, nepřijdete ani o mejdany s rovným i zlámaným beatem, nebo se můžete stavit na mexickou večeři. Květnová nabídka programu v litvínovském podzemním klubu je, doufáme, zajímavá a pestrá a přiláká vás se v Ponorce během následujících víkendů stavit.

Děkujeme vám za dosavadní přízeň a podporu a zároveň se na vás v květnu těšíme a už dnes vás zveme na oslavy 14 let existence litvínovského klubu Ponorka, který se uskuteční v sobotu 1.6.!

►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄

►►► Každý čtvrtek můžete do Ponorky přijít na drink, zahrát si některý z našich pub-sportů (stolní fotbálek i tenis a silový automat boxer), posedět, popovídat i zatančit. A pomalu snad i něco ugrilovat. Čtvrtky v Ponorce! A jeden z květnových čtvrtků můžete přijít i na koncert zahraniční kapely… ale o tom níže.

► [koncert] Coffeebreak (opět) v Ponorce
Květnový program v Ponorce odstartuje v pátek 3.5. koncert takřka domácí kapely, která se ale do litvínovského podzemí vrací s vystoupením po víc než roce. Vystoupí litvínovská funk-pop-jazzová kapela Coffeebreak. Nenechte si ujít koncert plný energie a příjemných a melodií. 

► [koncert] Krevel a Silence Is Violence v Ponorce v Litvínově
Další květnový koncert se v Ponorce uskuteční hned v sobotu 4.5., kdy se představí mostecká metalová scéna. Podruhé v litvínovském klubu vystoupí nu-metalová kapela Silence Is Violence a jejich host, thrash metalová přes 35 let existující kapela Krevel, která se do Ponorky vrací snad dokonce po deseti letech. Metalová sobota v Ponorce!

► [koncert] DEATH IN YOUR YARD (IL) – Thrash/HC/Punk
Prakticky přesně po roce se ve čtvrtek 9.5. vrací do litvínovského podzemního klubu izraelská kapela Death In Your Yard. Loni vystupovala tahle kapela hrající „první ligu izraelského crossover thrashe“ a to pravé pro fandy kapel Municipal Waste, D.R.I. nebo S.O.D.! Před rokem to bylo parádní pondělí, přijďte si užít do Ponorky zběsilý izraelský čtvrtek!

► [koncert] ZNOUZECTNOST v Litvínově
Přesně po roce se do Ponorky vrací v pátek 10.5. také legendární plzeňská kapela Znouzectnost, která aktuálně po deseti letech vydává novou desku, kterou do Litvínova asi přivézt nestihnou, ale určitě z desky The End…? něco zahrají. Koncerty ZNC jsou plné energie a atmosféry všude, ale litvínovská Ponorka jim navíc sluší. Přijďte. Vstupenky v předprodeji na baru klubu!

► [party] VIBRATION // HOLLY THE BIG, ANHUM
Po sérii koncertů se v Ponorce v pátek 17.5. uskuteční květnové vydání techno klubovky VIBRATION. Tentokrát přijali pozvání Holly The Big a projekt Anhum. O další program příjemné techno noci se postarají místní až domácí Stefi, KNYY a legenda litvínovské techno scény Dj Fidlushek. VIBRATION v dubnu přilákal spousty tanečnic, kterým chyběli tanečníci, jak to bude vypadat květnovou páteční TECHNO noc?

► [party] Basstrike Invites W/ X.MORPH & PRDK (DARKSHIRE)
Hned v sobotu 18.5. tu máme dnb dárek od Basstrike Crew v podobě mejdanu, na kterém zahrají zástupci drum’n’bass festivalu Darkshire, jmenovitě X.MORPH, který se do Litvínova vrací po roce a půl a poprvé v Ponorce se představí PRDK. Dál se během noci na pódiu vystřídají ještě Wintman, Maltix z Beating Mash, Nightrofix ze Studio 360° a za pořadatelskou partu Crank! A POZOR, ve FB události je vyhlášen DJ CONTEST, jehož vítěz si na tomhle mejdanu zahraje!

► [jídlo a živá hudba] MEXICAN DINNER vol.2
Po roce vás v sobotu 25.5. zveme na mexickou večeři s mexickou hudbou. Opět můžete nasadit sombréra, obléct ponča a přijít do litvínovské Ponorky na mexickou večeři od Mamarracha Street Food. A stejně jako loni se o echt mexickou atmosféru se postarají mexičtí hudebníci Mariachi.Bohemia. Loni se tenhle večírek vydařil na výbornou a tak jsme se ho na konci května rozhodli v Ponorce zopakovat. Přijďte.

► [koncert] PLEXISovjanka – 14 let PONORKY
Další měsíc začíná v půlce víkendu a tak už dnes vás zveme v sobotu 1.6. na oslavu narozenin vašeho oblíbeného Hudebního klubu Ponorka Litvínov. 14 let už v Litvínově rozdáváme radost a kulturní zážitky. Na letošních oslavách tohoto v regionu nevídaného výročí zahrají Ponorce v Ponorce teplický punkový písničkář Jiří George Ditrich a PLEXISovjanka, tedy kapela se členy legendárních PLEXIS, kteří hráli s Petrem Hoškem nejdéle. Jako host s nimi během koncertu vystoupí i Filda, kterého znáte z mosteckých kapel Malomocnost prázdnoty nebo Spínací špendlík. Pro prvních 100 návštěvníků bude u vstupu připraven welcome drink. Nejlevnější vstupenky zakoupíte na baru klubu a předprodej běží také v síti smsticket. Přijďte s námi oslavit toto výročí a popřát Ponorce do dalších let.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov