Listopad 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Před námi je předposlední letošní měsíc a tak je ta pravá chvíle si představit program Hudebního klubu Ponorka Litvínov na listopad 2023. Těšit se můžete na koncerty kapel různých stylů, parties s elektronickou muzikou žánrově od techna přes tekk až po drum’n’bass, výstavu obrazů, kostýmový turnaj v beerpongu a na závěr měsíce přivezou hiphop PSH. Nabídka bohatá a různorodá. Pojďme si to ve zkratce projít.


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Víkend v Ponorce začíná pravidelně už ve čtvrtek, kdy můžete přijít jen tak posedět u piva, nebo si zahrát některý z pub sportů. Pinčes, stolní fotbálek nebo silový automat Boxer. Čtvrtek je také ideální pro nákup vstupenek v předprodeji nebo k vyzvednutí zapomenutých čepic, mikin, bund či brýlí. První listopadový čtvrtek navíc proběhne zahájení výstavy obrazů. Čtvrtky v Ponorce!

Vernisáž: Retrospektivní výstava obrazů Rudolfa Everela Feigla (1996 – 2023)
Jak už bylo řečeno, hned první listopadový čtvrtek, 2.11., vás zveme na vernisáž. Litvínovský umělec Rudolf Everel Feigl bude v Ponorce vystavovat obrazy, které vznikly od devadesátých let do současnosti. Přijďte se podívat.

ROCK FOR 54
První pátek jedenáctého měsíce se uskuteční už klasický narozeninový koncert, letos je to rock k čtyřiapadesátinám. V pátek 3.11. vystoupí se svým sólovým projektem Petr Kumandžas jako JOLLY JOKER De LUXE. Zahraje to nejlepší z historie Jolly Joker and the Plastic Beatles of the Universe a slibuje 100% koncentrát a návrat do devadesátek. Dál se představí pražská hard a stoner rocková kapela Stoner Toad a jako již tradičně „skupina opředena tajemstvím“, prakticky domácí Female seeds.

Narozeninová párty Valiny a Martina Maňase Prudkejch
Koncertem se budou narozeniny v Ponorce slavit i v sobotu 4.11.. Na narozeninové párty Valiny a Martina Maňase Prudkejch vystoupí alternativně rocková kapela Prasečí farma z České Skalice, legendární pražská undergroundová kapela Hally Belly – Praha /1986/, která loni roztancovala Ponorku už u zvukové zkoušky a samozřejmě nesmí chybět zástupce undergroundu místního, litvínovská kapela Timur a jeho partaj.

FEEL EMOTIONS – Back to Legends
Pátek 10.11. bude v Ponorce patřit našim techno euforikům. Výroba Euforie zve na parádní mejdan a zároveň vzpomínku na časy, kdy se techno na Mostecku začalo rodit. „Kohei Kosei a Bady Dj – dva residenti, dnes již neexistujícího legendárního mosteckého klubu N-Joy, kteří stáli u zrodu techno scény v Mostě a Dj Fidlushek a Dj Mirus – dva residenti klubu Ponorka, kteří se už desítky let starají o techno scénu v Litvínově a jeden z nich byl i u chodu techno akcí v dnes již neexistujícím litvínovském klubu Pijonýr.“

HIP-PONG 🍻 Kostýmový beerpong turnaj
Kostýmový turnaj v beerpongu na téma HipHop 90’s + 2000’s se v litvínovském podzemním klubu uskuteční v sobotu 11.11.. Tematický playlist, tanec, beerpong a soutěž o nejlepší a nejnápaditější hiphopový kostým. Zábava pro všechny. Podmínkou účasti v beerpongovém turnaji je kostým a zápisné. Dotazy na detaily směrujte do události na FB.

Birthday Night W / Pixie
Drum’n’bass v Ponorce! V pátek 17.11. proběhne v našem klubu další oblíbená narozeninová akce kdy tuhle událost slaví hned tři dýdžejové. Nightrofix, Jimmy Cocaine a Crank. Na oslavu si pozvali „nejznámějšího Dj v republice“. Ten jejich pozváni přijal a poprvé do Ponorky přijede zahrát DJ Pixie. Vedle něj a oslavenců zahrají ještě Hundread, Beating Mash a Push

VOJTAANO v Litvínově
Po více než čtyřech letech, ale s novou deskou se v sobotu 18.11. vrací do litvínovského podzemního klubu divadelní a televizní herec, stand-up komik a hudebník Vojtěch Záveský, známý jako rapující písničkář a vypravěč Vojtaano. Zmíněná deska „Do trojky je po dvou předchozích albech komorněji pojatým albem, ale o to více vyzní Vojtaanova hra se slovy“, říká distributor. Ponorka Vojtaanovi sedne!
Předprodej vstupenek běží na baru klubu nebo v síti GoOut. Přeloženo na 25.12.

Dwarf SoundSystem – 17th B-Day aka Indoor Massacre v23
Další už tradiční narozeninový mejdan připravují do Ponorky kluci a holky z Dwarf Sound Systemu na pátek 24.11.. Sedmnáct let existence a mejdanů oslaví tahle parta v Ponorce klasicky se svým zvukem a světelným parkem. Intenzivní „techno z polí a luk“ v litvínovském podzemí. A bude i dort!

Peneři Strýčka Homeboye opět na tour! Ponorka, Litvínov
PSH – Peneři Strýčka Homeboye vyrážejí na další část svojí Nekonečný tour a v sobotu 25.11. se zastaví i v litvínovské Ponorce. Vladimir 518, Orion a Mike Trafik „přes léto brousili svoje řemeslo na nespočtu letních open-airů a největších festivalů. Teď je čas vrátit se do temnýho prostředí klubu a zrevitalizovat jejich klubový playlist! Můžete čekat naprosto legendární diktát a samozřejmě i nějaký ty fyzický nosiče a merch pokud byste chtěli udělat radost sobě nebo někomu jinýmu pod stromeček“, láká na turné pozvánka kapely. 
Předprodej vstupenek běží na baru klubu nebo v síti GoOut.

►►► Prosincové tipy: sobota 2.12. Výstava obrazů Daisy a Pavla, pátek 8.12. koncert NEŽFALEŠ & LOUTY & PRŮSER V PONORCE, sobota 9.12. koncert zdarma s podporou Města Litvínov BUNNY PUNK ROCK TOUR 🐰 LOCO LOCO & MANIAC 🐰 2023 nebo v pátek 22.12. techno party EUPHORY NIGHT – Fidlushek B-day-special guest Dj SUBGATE


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov