Září 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Září 2023 je v plném proudu, před námi sice víkend (7. – 9.9.2023), kdy je z provozních důvodů zavřeno, ale Hudební klub Ponorka Litvínov v dalších víkendech nabídne techno party, tradiční turnaj ve fotbálku a večer se stand up comedy. 


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek (krom toho aktuálního) můžete přijít posedět (nejen) u piva, zahrát si některý z našich hospodských sportů (pinčes, fotbálek nebo silový automat Boxer), něco ugrilovat nebo si i zatančit. Čtvrtky v Ponorce.

TECHNOLOGIC with Dj B.ONE.K- Dj Mirus Bday
První poprázdninovou techno party, na které oslaví narozeniny Dj Mirus, připravila Výroba Euforie v Ponorce na pátek 15.9.. Vedle oslavence vystoupí samozřejmě jeho parťák Dj Fidlushek a jako hlavní host se představí „ředitel legendárních techno boatů Dj B.ONE.K“ z Prahy. Sestavu na pódiu doplní a rozdávat radost budou Keram a Owen. Techno pátek v Ponorce.

Letní turnaj ve španělském fotbálku v Ponorce
Další ročník už tradičního letního turnaje ve španělském fotbálku, známému také jako Revolta Cup, se v litvínovském podzemním klubu uskuteční v sobotu 16.9. od 15:00. Registraci týmů a další informace hledejte v události na FB: Letní turnaj ve španělském fotbálku v Ponorce. Napříč hudebními žánry ke hře, k tanci a poslechu celý večer zahrají kluci z Dwarf SoundSystemu. Sportovní sobota v Ponorce.

STAND UP Comedy – Vtípečky se zelím
Ponorka dává prostor i nehudební formě zábavy a v pátek 22.9. zve na stand-up comedy večer se členy komediální skupiny Vtípečky se zelím, která „shromažďuje komiky z Česka a kolektivně rozvíjí řemeslo stand-up comedy“. V litvínovském podzemí se představí Ondřej Cabal, Adam Korytář , Lukáš Tomčal , Martin Černý a Ladislav Pešan. Stand-up comedy pátek  v Ponorce.

►►►Na říjen 2023 Hudební klub Ponorka Litvínov připravuje: so 7.10. koncert ATOMY NEVADÍ & ČTVRT NA SMRT V PONORCE, pá 13.10. DNB party BASSTRIKE HALLOWEEN, so 14.10. techno party Výroby Euforie, pá 20.10. party JUNGLE TIME, so 21.10. hardcore-punk koncert Močový Khameni,Aso-Naga,JFK, Unsolved Case v Ponorce, pá 27.10. rapový večer TOTALLY NOTHIN | Litvínov | Ponorka (předprodej na GoOut.cz) a so 28.10. koncert ARROGANT TWINS.

►►► Předprodej vstupenek na baru klubu a GoOut běží také na akci PSH @Ponorka Litvínov, která se uskuteční v sobotu 25. listopadu 2023.  


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov