Únor 2024 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Končí leden a začíná únor a tak je ten nejvyšší čas se podívat, co se druhý měsíc roku 2024 bude dít v Hudebním klubu Ponorka Litvínov. Těšit se můžete na koncerty různých žánrů (včetně jednoho v pondělí) i parties s elektronickou hudbou. Každý čtvrtek také můžete přijít na pivo nebo jiný oblíbený drink a třeba využít k zábavě některý z našich hospodských sportů (fotbálek, pinčes nebo boxer). Pojďme si to všechno ve zkratce přiblížit.

Zároveň děkujeme všem, kteří se během ledna v litvínovské Ponorce ukázali ať už jako umělci nebo návštěvníci akcí a těšíme se na ty, kteří se zastaví během února. Díky.


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


► [koncert] ZOOBLASTERS
Hned v pátek 2.2. se v Ponorce koná koncert s originální mezinárodní kapelou Zooblasters. Kapela vystupující v maskách nabídne intenzivní taneční zábavu a nezapomenutelný zážitek. Nenechte si ujít. 
> Vstupenky ještě ve čtvrtek v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

► [koncert] SHAM69 + Remember The Heroes v litvínovské Ponorce
Po sedmi letech a už potřetí se v pondělí 5.2. do litvínovského podzemního klubu chystá anglická kapela Sham69 s Timem V u mikrofonu a Ianem Whitewoodem za bicími. V Ponorce představí novou desku, ale samozřejmě se můžete těšit na všechny „klasiky“ z let minulých.
> Vstupenky v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

► [koncert] COCOTTE MINUTE – Ponorka Litvínov
„Nenecháme vás vydechnout! 🙂 Vostrá jízda, Vostrá show. Vostrý jaro, Vostrá Tour! Dlouhej nadupanej Cocotte Minute set se vším všudy i ve vašem City. Těšíme se na vás!“ Takhle zve na Vostrou Tour kapela. První zastávka téhle šňůry je právě v pátek 9.2. litvínovský podzemní klub Ponorka! „Zllo kartel“ už v Ponorce několikrát vystupoval a vždy to bylo opravdu „vostrý“.
> Vstupenky v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

► [party] MW.DWARF.RAKETAMIN – aneb mechaničtí trpaslíci letí do vesmíru na koňských sedativech
První party s elektronickou hudbou naservírují v pátek 16.2. ve spolupráci MACHINE WORKS SOUND SYSTEM, Raketamin sound system a domácí Dwarf SoundSystem. Trpasličí zvuk i světla a další mejdan nejen pro fandy techna z polí a luk. 

► [party] TECHNOLOGIC-Djane NONALIS
První rezidentní techno akce v Ponorce roku 2024 pod hlavičkou Výroby Euforie se uskuteční v sobotu 17.2.. Euforické duo Fidlushek a Mirus pozvalo na svou první letošní akci v litvínovském podzemí kontaktní, energickou a usměvavou dýdžejku Nonalis. Sestavu doplní Dj Skinky.

► [party] Brain Flush #3: B-Day Night
Pátek 23.2. nabídne v Ponorce „narozeninovou kalbu pod taktovkou Basstrike Crew„. A to nabízí rovnici: Basstrike Crew + litvínovská Ponorka = kvalitní drum’n’bass! Slavit a zahrát přijede Koska a hrát a slavit bude i Taby. Přát k narozeninám a zahrát pak přijdou Crank, taky Bazi, Cubalibre, Cinik, Clinics. Tady chcete být!

► [koncert] SILENCE IS VIOLENCE & FOR BETTER TIMES
Únorový program uzavře v sobotu 24.2. nadžánrová akce, kde vystoupí mostecká metalová kapela Silence Is Violence, která vystoupí v Ponorce poprvé. Poprvé tady také vystoupí rapový projekt For Better Times. Nevšední spojení, nevšední večer v litvínovském podzemním klubu.

►►► V březnu se můžete těšit na třeba na večer poezie, vernisáž, stand-up show, kostýmový beerpong a samozřejmě parties i živou hudbu… V pátek 8.3. deathcore/grind koncert FREAKERS PÁRTY – vol.1, v sobotu 16.3. VTÍPEČKY V LITVÍNOVĚ // STAND-UP SHOW, v pátek 22.3. DNB PRODUCTION NIGHT:LEDUYSLEDUY nebo v sobotu 23.3. už zmíněný FILM-PONG KOSTÝMOVÝ BEERPONG TURNAJ. Další akce jsou ve fázi příprav.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov