Únor 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

První měsíc letošního roku to má za sebou a je tak ta pravá chvíle představit program v Hudebním klubu Ponorka Litvínov na měsíc druhý, tedy únor 2023. Těšit a hlavně přijít se bavit můžete v následujících týdnech jak na koncerty tak parties s elektronickou hudbou a samozřejmě každý čtvrtek posedět u dobrého piva nebo jiného drinku, případně si i pinknout u pinčesového stolu nebo stolního fotbálku…

Děkujeme všem, kteří se během ledna v Ponorce ukázali, za podporu a zájem a především firmě Lannutti za podporu stálou a dlouhodobou! 


► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄


WINTER PUNKROCK SHOW! The Fialky + Rumble Ansamble
Pražská punkrocková kapela The Fialky se po letech vrací v pátek 3.2. do Ponorky v rámci předposlední zastávky zimní šňůry Winter Punkrock Show. Společnost v šatně a na pódiu jim bude dělat kladenská punková kapela Rumble Ansamble, která se v litvínovském podzemním klubu představí poprvé. Vstupenky v předprodeji najdete na GoOut. Vhodné pro všechny od děcek po pankáče v důchodovém věku!

DNB BIRTHDAY MEJDAN
Únor v Ponorce znamená každoročně narozeninovou party party Basstrike Crew! Taby a Koska slaví narozky a to v pátek 17.2.. A oslava a mejdan to bude stát za to. Hlavním hostem a narozeninovým dárkem nejen oslavencům je Dj FeFe, kterého můžete znát z hudebního souboru N.O.H.A. a dalších projektů. Vedle něj a Kosky se dál předvede Bazi, nebude chybět Nightrofix a Crank. Line-up doplní čerstvá krev, začínající producent GiZMO. To-hle-bu-de-dost-do-brý!

TECHNOLOGIC: LOCAL EDITION
Půlka února a v Ponorce se ještě nevyráběla euforie? V sobotu 18.2. se tak konečně stane v programu je mejdan Technologic! Výroba Euforie, tedy nerozlučná dvojka dýdžejů Mirus a Fidlushek, připravila první letošní „mejdan dopříjemna“ v lokálním provedení. Vedle euforiků se na pódiu v B2B setu představí Fazka & Remo a dýdžejskou sestavu doplní JayBee. Ideální večer a noc na protancování kecek.

TRPASLIČÍ RYCHTA SEVŠIMVŠUDY
Dwarf SoundSystem chystá na pátek 24.2. do Ponorky mejdan opředený tajemstvím, ale jedno je jisté. Bude rychta. Trpasličí rychta. Trpasličí rychta sevšimvšudy! Plakát, FB událost a nějaké bližší info čekejte na obvyklých komunikačních kanálech… 

Wan Men Sonk v Ponorce
Poslední únorovou akcí v litvínovském podzemním klubu bude v sobotu 25.2. vystoupení litvínovské funkrockové kapely Wan Men Sonk. Po sérii letních koncertů „před Ponorkou v bazénu“ připravuje Wan Men Sonk koncert na sále klubu. Také v tomto případě se bližší info a propagace teprve připravují, ale termín do kalendáře si poznačit můžete.

►► Připravujeme: pá 3.3. SPS V LITVÍNOVĚ (JSME V HAJZLU – TURNÉ 2023) | pá 24.3. DNB Production Night | pá 7.4. BRAJGL POVOLEN a další koncerty a parties


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov