Květen 2022 v litvínovské Ponorce

Je tu nový měsíc a tedy nejvyšší čas si říct, co pro vás chystá Hudební klub Ponorka Litvínov na květen 2022. Tradičně program nabídne prakticky vše, co vám nabídnout může. Parties s elektronickou hudbou všemožných žánrů, koncerty kapel mladých, letitých i jednočlenných. Do litvínovského podzemního klubu v květnu také zavítá „jedna velká jízda“ v podobě další hiphopové legendy! K dispozici je také terasa klubu na pravidelná čtvrteční posezení s grilováním či sportovní vyžití u stolního tenisu nebo fotbálku. Ponorka se na vás těší, ať už chodíte pravidelně nebo jednou za čas. Děkujeme za podporu.


Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu.


VAN v Ponorce
Hned první pátek, 6.5., vám nabídne noc plnou minimalu, electra a techna ústecký kolektiv VAN, tedy Vinyl All Night. Představí se dýdžejové EWAN a Sebium právě z VAN, Kinsky z 3OZAK 3OYS a sestavu doplní s live setem Aot37 (TAHAT). Přijďte se podívat, jak se hraje techno v krajském městě a užít si páteční noc právě do litvínovského podzemního klubu.

Atomy Nevadí & Malá Modrá Obluda v Ponorce
Sobota 7.5. bude v Ponorce patřit kytarové muzice a koncertu, z kterého vám „odletí fusekle do vesmíru“. Vystoupí hned dvě zajímavé kapely z regionu. Originální litvínovská kapela Atomy Nevadí se vrací téměř po čtyřech letech ukázat, kam se posunuli. Po dvou letech v litvínovském podzemí zahraje Malá modrá obluda, neméně originální kapela z Mostu. Severočeské kapely v severočeském klubu!

Puppa Yharno + Hundread
Druhý květnový pátek, tedy 13.5., se přijede do Ponorky představit jamajský reggae a dancehall zpěvák s unikátním stylem Puppa Yharno. A když party a reggae, nesmí chybět Hundread. Line-up doplní Sofiqa a Jungle Riders. Tady chcete být. Tady se chcete bavit. 

Xtreme Blues Dog v Ponorce
Roger se vrací do Ponorky! V sobotu 14.5. přijede zahrát už poněkolikáté do Ponorky Xtreme Blues Dog. Mix blues, punku a garage rocku v podání jednoho muže, který hraje zároveň na kytaru a bicí a třeba harmoniku nebo kazoo. Jeho koncerty jsou plné energie a zábavy. Nenechte si ujít!

Prago Union v Ponorce
Pokračujem v Jízdě. „Prago Union je pražská hip-hopová skupina…“, ale to všichni víte. V pátek 20.5. přijedou Prago Union do litvínovské Ponorky představit svou loňskou desku Made in Strašnice. Prago Union vystupovali v Ponorce už několikrát a vždycky to byl neskutečný zážitek. Tady asi není potřeba víc dodávat, tady musíte být!

Basstrike 9 year anniversary
Basstrike Crew slaví narozeniny! 9 let na scéně! 9 let mejdanů! Litvínovský drum’n’bass! Oslava se uskuteční v sobotu 21.5. právě v Ponorce. Konkrétní dýdžejská sestava se zatím řeší. Pokud počasí a okolnosti dovolí, hrát se bude už v podvečer venku na terase klubu blízko grilu. Sledujte FB event a určitě si tuhle party nenechte utéct.

DNB Production Night
DNB party vás čeká v litvínovském podzemním klubu i o týden později, v pátek 27.5.. Tentokrát do Ponorky zamíří se svou „tradiční nocí“ Drum And Bass Production Crew. Vystoupí Spiritual, Dj Tony Terra, Dj/CubaLibre, Jakub Jakoby, Dogzan, DJ Crepis a Friex. Páteční noc v litvínovském podzemí. Klasika!

Definitivní Ententýk v Ponorce!
Ententýci v Ponorce? Ano! Veselá litvínovská kapela Definitivní Ententýk zahraje v litvínovském podzemním klubu v sobotu 28.5.. K téhle takřka domácí kapele snad není ani potřeba nic dodávat. Místní stálice se spoustou energie a hudbou přesně k tanci a tanci! Určitě nemůžete chybět!


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek od 16:00 a v pátek a v sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov