Koncertní šňůra Xindla X ČECHÁČEK S KYTAROU NA TURNÉ se v Ponorce zastaví už 4. dubna

Xindl X už má za sebou slovenskou část jarní koncertní šňůry pojmenované ČECHÁČEK S KYTAROU NA TURNÉ. Koncerty tohoto turné předznamenávají příchod dalšího studiového alba ČECHÁČEK MADE, které vyjde 18. dubna u Universal Music. Prvním singlem ze zmiňované desky je Barbína, mající téměř na 900 000 zhlédnutí.

K probíhajícímu turné Xindl X dodává: „Pro aktuální jarní turné jsem se rozhodl zůstat na podiu sám s mojí kytarou, přesně tak, jak tomu bylo v mých úplných začátcích. Na podzim se pak chystám udělat tři větší koncerty s kapelou v Praze, Brně a Ostravě. Představím tak novou desku, ale i dřívější písně ze dvou různých úhlů pohledů – jako písničkář a i s kapelou za zády.“ Celý rozhovor s Xindlem X naleznete zde.

Předskokanem české části turné Xindla X bude písničkářský objev Petr Lüftner, který vloni zabodoval svým internetovým hitem „Ty jsi to Ústí“.

ČECHÁČEK S KYTAROU NA TURNÉ se v Hudebním klubu Ponorka Litvínov zastaví v pátek 4. dubna 2014. Vstupenky si můžete zajistit v předprodeji.