Duben 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Ještě nás čeká ve čtvrtek jedno posezení u piva a v pátek poslední březnový mejdan s Dwarf SoundSystemem, ale sobota už patří do nového měsíce a tak je ta pravá chvíle si nastínit, na co se můžete těšit a přijít podívat během dubna 2023 do Hudebního klubu Ponorka Litvínov. Čtvrtý letošní měsíc v litvínovském podzemním klubu je poměrně pestrý. Koncerty různých žánrů včetně zahraničních umělců, vaše oblíbené mejdany s elektronickou hudbou, hiphop party i výstavu obrazů včetně vernisáže. Níže je několik slov k jednotlivým akcím. Těšíme se na viděnou.

Děkujeme všem, kteří v březnu v ponorce vystoupili i těm, kteří si do klubu našli cestu , za podporu a zájem a tradičně firmě Lannutti za podporu stálou a dlouhodobou! 


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek můžete přijít do Ponorky na pivo, zahrát si pinčes nebo fotbálek a hned jak začne počasí přát, přijde i na pravidelné grilovačky…

► [koncert] Coffeebreak a Matěj Koudelka v Ponorce 
Hned v sobotu 1.4. zahraje v Ponorce takřka domácí funk-pop-jazzová kapela Coffeebreak a jejich host „výborný kytarista, zpěvák, textař, performer… prostě skvělej muzikant“ Matěj Koudelka.

► [koncert] BRAJGL POVOLEN
Pátek 7.4. bude patřit především pankáčům a pankačkám a jejich akci Brajgl Povolen. Společně přijedou do Ponorky zahrát „legendární speedpunkové komando Brajgl, které loni oslavilo dvacet let“ a „pražská punkrocková parta se saxofonem Přísun Povolen„, představuje kapely pozvánka Alternative Stuff Production. Regionální scénu pak budou zastupovat měrunická punkrocková kapela Ruined Floor a hardcore punk formace Gravetherapy z Hrobu.

► [vernisáž] Vernisáž výstavy obrazů L. Pachla a L. Pachlové Pelikánové
V sobotu 8.4. v litvínovské Ponorce proběhne od 18:30 slavnostní zahájení výstavy obrazů autorů Luďka Peška Pachla a Ladislavy Pachlové Pelikánové Trautenberk a lyžníci. Pro velký úspěch jde o putovní výstavu obrazů a uměleckých artefaktů, která do Litvínova dorazí z Prahy. Následně se celá výstava stěhuje do Krakonošovy zahrádky a poté do Berlína do galerie Kunstgalerie Rüberzahl. Nenechte si ujít jedinečný zážitek z výstavy a možnosti potkat se osobně s autory děl, které přesahují společensky zajeté hranice.

► [party] Technologic – Dj HOME
Výroba Euforie zve v pátek 14.4. na další techno tancovačku do litvínovské Ponorky. Speciálním hostem večera bude plzeňská techno legenda Dj HOME. Za mixem ho doplní rezidentní Djs z Výroby Euforie Fidlushek a Mirus a jejich velmi dobrý kamarád litvínovský rodák Skinky, který akci rozjede svým techhousovým setem.

► [party] HIP HOP DAY
Sobota 15.4. bude v Ponorce patřit hip hopu. Během večera vystoupí Bryan Tyran & Quidy Crash z Teplic. Ústecký N.S.M a dvojka 23 Subsonic. A jako velmi speciální host vystoupí CGD. Tenhle žánr možná není v Ponorce k vidění a slyšení zvlášť často, ale svoje místo v programu má.

► [party] DBEAR NIGHT
Samozřejmě i v dubnu můžete přijít do Ponorky na dnb mejdan. Třeba právě v pátek 21.4. na akci DBEAR NIGHT. Vystoupí R-FLYER, CUBA LIBRE, JOHN SIMON, MORPHOSE, REEVE, AWAKER a MOUZL. Poslední dramce v litvínovském podzemí měly úroveň a stálo to za to.

► [koncert] Adalbert (SK) + Pekelné Kone (SK/CZ)
Poslední dubnový pátek, 28.4., bude znít klubem Ponorka slovenčina. Po několika letech se do Litvínova vrací „sólový projekt slovenského multiinstrumentalisty a zpěváka Vojtěcha Štědroně, kapela Adalbert, „alternativní rock s vlivy post-punku, grunge, progresivního rocku či industriální hudby“. Poprvé se ale během večera v litvínovském klubu představí československá kapela Pekelné kone, kteří se sami škatulkují jako „gypsy punk, black country, metal folk a východniarsky blues“ a tak nějak hrají. 

►►► Na květen připravujeme: pátek 12.5. [koncert] Znouzectnost a Švindl, pondělí 22.5. [koncert] Death In Your Yard [Izrael], sobota 27.5. [koncert] JÉŇOVO PADESÁTKA: Public Serpents [USA] + Jet8 [CZ] + The Shifty Grifts [CZ] v Ponorce


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov