Březen 2024 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Třetí letošní měsíc je v plném proudu a je tedy nejvyšší čas se podívat, co v březen 2024 nabídne program Hudebního klubu Ponorka Litvínov. Během následujících víkendů se můžete těšit a přijít na koncert hudebně extrémních kapel, na mejdany s rovným i zlámaným beatem, kostýmový turnaj v beerpongu, večer autorského čtení a výstavu obrazů, respektive vernisáž. Nabídka hodně pestrá, tak si snad každý vybere to, co ho baví. Pojďme si ale březnový program litvínovského podzemního klubu projít trochu blíž.

Nejprve však děkujeme všem, kteří během minulého měsíce v Ponorce vystupovali a především těm, kteří se byli u nás bavit. Díky za podporu a těšíme se na vás také v příštích týdnech.


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek můžete do Ponorky přijít na drink, zahrát si některý z našich pub-sportů (stolní fotbálek i tenis a silový automat boxer), posedět, popovídat i zatančit. Čtvrtky v Ponorce!

► [koncert] FREAKERS PÁRTY – vol.1
První březnovou akcí bude v Ponorce v pátek 8.3. akce nazvaná FREAKERS PÁRTY, která nabídne vystoupení hned 4 kapel. A už název napovídá, že nepůjde o žádný popík. Poprvé v litvínovském klubu se představí Crow to Crow z Lomnice na Popelkou, kteří přivezou svůj death-hardcore. Premiéru v Ponorce bude mít i plzeňská deathcore/metalcore kapela Search and Destroy. Po 12 letech (!!!) se do Ponorky vrací grindová smršť Incarnate z Doks. Line-up doplní domácí a pořádající goregrind kapela Fuckers Freakers

► [mluvené slovo] Autorské čtení: Em Rudenko a Jirka básnička
První avizovaná nehudební akce se v Ponorce uskuteční v sobotu 9.3.. Ze svého díla budou předčítat dva autoři pevně spjatí s mosteckým regionem. Nenechte si ujít večer, na kterém vystoupí Em Rudenko a Jirka básnička. Také nehudební kultura má v Ponorce své místo a Em i Jirka mají co nabídnout. 

► [party] Dwarf SoundSystem – The PURE Techno mejdan vol2
Pátek 15.3. nabídne program klubu Ponorka další mejdan party Dwarf SoundSystem. Už název odhaluje to, co se bude dít. „Další ročník čistě techno mejdanu v našem podání. Ano, nebude rychta, nebude jungle, nebude disko, bude jen temný strojový černobílý techno,“ láká pozvánka pořadatelů. Trpasličí mejdan aktuálně patří k tomu nejoblíbenějšímu, co se v litvínovském klubu děje. Zabodují Dwarfové i čistě z technem? Přijďte se přesvědčit.

► [stand-up] Vtípečky v Litvínově // stand-up show
Vtípečky jsou zpět. V sobotu 16.3. se po půl roce vrací do Litvínova komediální skupina Vtípečky se zelím. Těšit se můžete na „nejvypečenější“ komiky nové generace. Tentokrát své vtipy a vtípky nabídnou Ladislav Pešan 🛹, Martin Černý 👔, Norbert Doboš 🇸🇰, Ondřej Cabal 🧢 a Pavel Hrdlička 🕊️. Vstupenky v předprodeji pořídíte v síti smsticket. Přijďte si nechat naservírovat Vtípečky se zelím.

► [party] DNB Production Night w/ LEDUYSLEDUY
Dramce v Ponorce! Po roce se v pátek 22.3. do litvínovského podzemního klubu vrací kolektiv Drum And Bass Production Crew a přijede s nimi „nejznámější Dj z večerky a zástupce Hoofbeats crew samotný LEDUYSLEDUY!“ Dál vystoupí Mike Helper, DJ Crepis, domácí a náš Dj/CubaLibre, Jakub Jakoby, Takia a sestavu u mixu doplní Dryuk. Pro fanynky a fandy drum’n’bassu prakticky povinnost.

► [beerpong ve filmových kostýmech] FILM-PONG Kostýmový beerpong turnaj
Minulý beerpongový turnaj v kostýmech se vydařil a nastal čas pokračování. Sobota 23.3. nabídne v Ponorce další kostýmový beerpong turnaj, tentokrát na téma film a tematickým playlistem. Zápisné 200,- na hráče (tzn. 400,- za tým – s přehledem to propijete) a samozřejmě potřeba filmového kostýmu ideálně z jednoho filmu pro oba hráče. Ale jak stojí v pozvánce „můžeš být třeba chleba“. Vyhlášení nejlepších týmových masek samozřejmostí. Registrace v den akce od 18:30 do 19:30. Posledně to byla velká zábava, tohle bude ještě lepší, „je to vozkoušený“.

► [party] Unity Rage warm-up w/ VIIITO// 
Warm-up kralupského festivalu Unity Rage se uskuteční v Ponorce v pátek 29.3. a uskuteční se „ve znamení trumpet a rovných beatů“, říkají v pozvánce pořadatelé a pokračují: „Pozvání přijal V III T O,  producent, Dj, trumpetista a také výherce dýdžejské soutěže Desperados DJ NO.1 v roce 2022. Jeho zaměření je na melodic techno & house, afro house, organ house. Během svého vystoupení využívá trumpetu se speciálními efekty, které vás jednoznačně nenechá v klidu! O support se postarají El Marsel, Dj Fidlushek, Masked Mike a Dj Mirus!“ Techno noc v Ponorce!

► [vernisáž] Vernisáž výstavy Jany a Renaty 30.3.2024
Březnový program klubu Ponorka zakončí v sobotu 30.3. slavnostní zahájení výstavy obrazů dvou výtvarnic z Litvínovska Jany a Renaty. Obě už v litvínovském podzemním klubu svou tvorbu vystavovaly a tentokrát se domluvily na výstavě společné. Přijďte si prohlédnout obrazy místních umělkyň a „strávit krásný večer ve společnosti dobrých lidí“.

►►► Připravujeme: pátek 12.4. koncert kapel DO ŘADY! + BOD ZLOMU v Ponorce, sobota 13.4. benefiční party pro Sea Shepherd, pátek 31.5. PŘESUNUTO NA SOBOTU 1.6. oslavy narozenin klubu PLEXISovjanka – 14 let PONORKY (vstupenky v předprodeji na baru klubu a v síti GoOut.cz) a samozřejmě další koncerty a parties.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov