Říjen 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Další měsíc je už takříkajíc v plném proudu a tak je vyloženě nejvyšší čas se podívat, na co se můžete těšit a přijít bavit během října 2023 do Hudebního klubu Ponorka Litvínov. Říjnový program nabídne mejdany s elektronickou hudbou. Bude euforické techno, halloweenské dramce i Jungle Time. Koncerty různých žánrů včetně rapera s kapelou. Kapely vyloženě domácí, kapely které se do litvínovského podzemního klubu rády vrací i ty, které se v Litvínově představí poprvé. Přijďte v říjnu do Ponorky!


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek začíná v Ponorce víkend. Můžete přijít posedět a popít, pokud bude přát počasí, i něco ugrilovat, nebo si zahrát některý z našich pub-sportů. Pinčes, fotbálek nebo silový automat pro boxery. A samozřejmě, si můžete přijít ve čtvrtek i zatancovat. Čtvrtky v Ponorce!

► [koncert] Čtvrt na smrt & Atomy Nevadí v Ponorce!
První koncert v říjnu se v Ponorce odehraje v sobotu 7.10.. Domácí kapela Atomy Nevadí, která před více než pěti lety odehrála právě v našem podzemním klubu první koncert se vrací „na místo činu“. Aby na to ale nebyli kluci sami, pozvali si nefolkovou kapelu Čtvrt na smrt, která bude hrát v Litvínově poprvé. Přijďte na parádní kytarový zážitek.

► [party] HALLOWEEN Basstrike NIGHT W/ Friends
Basstrike Crew na pátek 13.10. do Ponorky připravuje kostýmovou halloweenskou party se stylovou dekorací. Možná trochu předčasnou, ale zato v pátek třináctého! Převlečte se za strašidla přijďte si užít mejdan, na kterém vystoupí Tony Terra z DBPC, Rejny z NONOISE, Matty & Twinki z ILLUSION, Beating Mash, Push z MIB a samozřejmě Crank za Basstrike

► [party] Minimal Elements-Back to the Best
Ani v říjnu nepřijdete o mejdan našich rezidentů z Výroby Euforie a další díl seriálu Minimal Elements. V sobotu 14.10. si zopakujeme mejdan z před tří let, kdy to byla poslední akce na dlouhé týdny, ale ta party byla skvělá. Vystoupí Marcel K & Carlos Rey s B2B setem, samozřejmě oba euforici Mirus a Fidlushek a sestavu doplní Remo. Ponorka dopříjemna!

► [party] JUNGLE TIME Litvínov w/ Antidote Project
„Ani v sezóně 2023/2024 nebude chybět váš oblíbený Jungle Time! Již v pátek 20.10. se litvínovský klub Ponorka přemění na džungli plnou bubnů, bassů, liján a banánů. Tentokrát naše pozvání přijala plzeňská partička Antidote Project. Víc info a komplet grafika ke sdílení bude cobydub,“ stihli do uzávěrky napsat pořadatelé.

► [koncert] Močový Khameni, Aso-Naga, JFK, Unsolved Case v Ponorce
Sobota 21.10. bude v Ponorce patřit příznivcům a příznivkyním punku a hardcore muziky. Tři kapely ze severu a jedna ze středu Čech. Představí se krupská hcpunk kapela Aso-Naga a JFK (Jointy Františka Kanečka) teplický oldschoolhc. „Zahraniční host“ hardcore kapela Unsolved Case z Kralup nad Vltavou a jako bonbónek legendární ústecká crust grind kapela Močový Khameni!

► [koncert/party] TOTALLY NOTHIN | Litvínov | Ponorka
Pátek 27.10. bude Ponorka patřit rapu i živé muzice. Přijede TOTALLY NOTHIN. „Jedna z nejvýraznějších osobností GEN Z na české rapové scéně, který se žánrově pohybuje na pomezí rapu, punk-rapu a nově také DnB, míří po vydání posledního alba Noční Můry (2022) a nového EP MY2 (2023) poprvé do litvínovské Ponorky i se svou kapelou.“

► [koncert] Arrogant Twins + Travis O’Neill & A Clan of Wolves @ Ponorka Litvínov
Poslední říjnovou akcí bude v sobotu 28.10. koncert dvou pražských kapel s mezinárodním složením. Do Ponorky se vrací jedna z nejoblíbenějších kapel litvínovského podzemního klubu, kapela která dokazuje, že dobrej rokenrol se dá dělat i ve dvou a bez basy. Ano, přijedou Arrogant Twins v nejlepší formě. Druhá kapela tohoto večera jede první tour a tak se i v Litvínově představí poprvé a naservírují svůj energický mix indie, punku, hardcore a alternativního rocku. Do Ponorky se valí Travis O’Neill & A Clan Of Wolves.

►►► Listopadové tipy: čtvrtek 2.11. Výstava obrazů Rudy Everela, pátek 10.11. techno party našich euforiků FEEL EMOTIONS – Back to Legends, sobota 18.11. Vojtaano, pátek 24.11. narozky Dwarf SoundSystemu a hlavně:

V sobotu 25. listopadu 2023 přijedou PSH! Protože jsou Peneři Strýčka Homeboye opět na tour! Ponorka, Litvínov je jednou ze zastávek.
Vstupenky v předprodeji na baru klubu od čtvrtka do soboty nebo v síti GoOut.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov