Duben 2024 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Je tady duben. Duben 2024. A je tedy ten pravý čas, podívat se na dubnovou programovou nabídku Hudebního klubu Ponorka Litvínov. Během víkendů čtvrtého letošního měsíce můžete do litvínovského podzemního (nejen) hudebního klubu přijít na živou hudbu, parties s rovným i zlámaným beatem a rap party. Ale také mejdan s přesahem, promítáním a přednáškou. Pojďme si tedy dubnový program litvínovské Ponorky trochu přiblížit.

Děkujeme všem, kteří se během března byli v našem klubu bavit i všem vystupujícím a interpretům, a těšíme se na všechny ty, kteří do Ponorky najdou cestu v následujících týdnech.

►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄

►►► Každý čtvrtek můžete do Ponorky přijít na drink, zahrát si některý z našich pub-sportů (stolní fotbálek i tenis a silový automat boxer), posedět, popovídat i zatančit. A pomalu snad i něco ugrilovat. Čtvrtky v Ponorce!

► [party] GRUNGE PARTY
První dubnový večer, v pátek 5.4., si připomeneme smutné výročí úmrtí zpěváka, kytaristy a zakladatele legendární kapely Nirvana Curta Cobaina a s dýdžejem Revizorem zavzpomínáme na „devadesátky“ a grunge vlnu, která obletěla svět. Přijďte si užít první dubnový páteční a grunge večer v litvínovském podzemním klubu.

► Narozeninová oslava
Sobota 6.4. je v Ponorce vyplněna narozeninovou oslavou několika stálých hostů v Ponorce. Štamgasti slaví.

► [koncert] DO ŘADY! + BOD ZLOMU V PONORCE
Legendární severočeská kapela DO ŘADY! zahajuje v pátek 12.4. jarní část své DO ŘADY! TOUR 2024 prvním koncertem právě v litvínovské Ponorce. Kapela připravuje novou desku a v Litvínově se představí v nejlepší formě. O support se postará rock punková kapela BOD ZLOMU, aktuálně jedna z nejaktivnějších kapel na Mostecku. Punk koncert v nejlepším litvínovském punk prostoru. Přijďte pařit.

► [přednáška + party] DWARF SOUNDSYSTEM – PROTECT THE FUTURE
Domácí kolektiv „technařů z polí a luk“ Dwarf SoundSystem připravil do litvínovské Ponorky na sobotu 13.4. zmíněnou akci s přesahem. Benefiční party jejíž celý výtěžek půjde na podporu organizace bránící život v mořích SEA SHEPHERD. Od 20:30 vystoupí s přednáškou a projekcí Téra a Kůča (ten z R7), kteří na lodích zmíněné organizace už několik let bojují i za nás. Po povídání začne trpasličí mejdan. Během večera a noci v Ponorce vystoupí Masorybka, Drax, Schalik&Mizzu, Platform a Zemi

► [party] BASSTRIKE INVITES w/ CONFUSION
Basstrike Crew v Ponorce znamená jediné, bude drum’n’bass. A bude v litvínovském podzemí v pátek 19.4.. Pozvánku na tuhle party přijal a v Ponorce se představí jako hlavní producent a dýdžej, Dj Confusion. Král neurofunku. Dál během večera a noci vystoupí Matty, Hundread, Bravel, Marshall, Clinics a Crank. Dramce v Ponorce, mejdan od večera do rána, tady chcete být a tančit.

► [party] VIBRATION // CHRIS SADLER & TØMAS SINN
VIBRATION se vrací. Litvínovský klub Ponorka se v pátek 26.4. opět ponoří do rovných beatů, doplněných o profesionální světelnou show. Na dubnové vydání VIBRATION přijali pozvání Chris Sadler a Tømas Sinn. Během večera je doplní jak začínající Dj a producent KNYY, tak i především na Mostecku známý Dj Fidlushek a také Dj/CubaLibre, který si po dlouhé době zahraje rovný beat na kterém začínal. Přijďte si užít poslední dubnovou páteční noc vymazlenou technoparty do litvínovského podzemního klubu.

► [party] ART BEAT PARTY
Dubnový program uzavře v sobotu 28.4. ART BEAT PARTY, rapový večírek na kterém vystoupí Tobajas a Stanislove, které doprovodí Dj Onyx. Bližší informace, událost na FB atd. čekejte a hledejte během následujících dní.

►►► Připravujeme: pátek 3.5. koncert kapely Coffeebreak,  pátek 10.5. koncert ZNOUZECTNOST v Litvínově, sobota 25.5. food party MEXICAN DINNER a krom dalších koncertů, parties s elektronickou hudbou a dalších akcí především oslavu narozenin Ponorky v sobotu 1.6. koncertem PLEXISovjanka – 14 let PONORKY. Předprodej na baru klubu nebo v síti GoOut.


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov