Listopad 2022 v litvínovské Ponorce

Nový měsíc se moc neptal a je tak nejvyšší čas seznámit se s listopadovým programem, který Hudební klub Ponorka Litvínov nabízí v následujících týdnech. Opět se můžete do litvínovského podzemí přijít bavit každý čtvrtek, chybět nebudou mejdany s elektronickou hudbou a koncerty kapel různých žánrů. Listopad v Ponorce vypadá ve zkratce následovně:


Děkujeme všem pravidelným i nepravidelným hostům klubu za říjnovou přízeň
a hlavně firmě Lannutti za dlouhodobou podporu klubu.


‼ Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ‼


►► PRAVIDELNÁ ČTVRTEČNÍ POSEZENÍ V PONORCE
Každý čtvrtek od 18:00 můžete přijít do Ponorky na pivo či jiný oblíbený drink, zahrát si „pinčes“ nebo stolní fotbálek a když bude přát počasí i něco ugrilovat. 

► ROCK FOR 53
Sobota 5.11. bude patři už tradiční oslavě narozenin. Na Rock for 53 i letos vystoupí grunge kapela Female Seeds. O afterparty s devadesátkovou muzikou se postará Dj Renda. Přijďte slavit taky…

►  TECHNOLOGIC: ONLY VINYL SESSION
Naši rezidenti z Výroby euforie naplánovali listopadový mejdan Technologic na pátek 11.11.. V rámci čistě vinylového mejdanu se představí oldschoolová techno legenda Dj Quickie. Jako další host vystoupí Giraffe a nebudou chybět ani euforici Dj Mirus a Dj Fidlushek. Listopadová techno party pro fajnšmekry!

► BLOODY TIDE #1
Metal v Ponorce! Na metalový koncert můžete přijít do litvínovského podzemního klubu v sobotu 12.11.. Akci pořádá a samozřejmě vystoupí mostecká thrash kapela Sixth Dimension. A aby na to nebyli sami, pozvali si kladenskou thrash úderku Comander a kolínskou death metalovou kapelu Sectesy

ORION a MIKE T v Litvínově
Akce měsíce! Pátek 18.11. bude v Ponorce patřit hiphopu a především rapu. Vystoupí hned dva členové legendárních PSH. Přijedou Orion a Mike T. Lokální scénu zastoupí a support se postará Dj Bart. Tady potřebujete být!

► DRUM STORM B-DAY
Hned troje narozeniny se budou v Ponorce slavit v sobotu 19.11. v rámci akce Drum Storm. Crank, Nightrofix a Jimmy Cocaine slaví společně. Výběr z toho nejlepšího nejen lokální scény doplní ještě Push a Clinics. A jako hlavní host a dárek k narozeninám vystoupí „otec  brněnského drum’n’bassu“ a Hrabě X.Morph. Pro fandy dnb prakticky povinnost.

► JUNGLE TIME
Přichází Jungle Time! Další výlet do džungle se v Ponorce uskuteční v pátek 25.11.. Opět se můžete přijít bavit během poslední listopadové páteční noci a jako už tradičně vystoupí Hundread, Sofiqa, Mad4ce a jejich hosté. 

► 120. NAROZENINY: ROBÍK FEIGL & MARTIN MAŇAS PRUDKÝ
Robík
a Maňas oslaví svá životní jubilea v litvínovském podzemí v sobotu 26.11.. Zahrají jim k tomu pražské (tedy z Prahy) legendární undergroundové kapely Hally Bely a Gi Gi Gang. Koncertní sestavu doplní mostecká kapela Dost času. Přijďte se podívat na sraz mániček ze širokého okolí, nebudete litovat!

►►► Prosinec v Ponorce mimo jiné nabídne 1.12. Vernisáž: Obrazy Nikoly Hudcové, 3.12. koncert kapely Petr Kalandra Memory Band, 10.12. koncert kapel THE ATAVISTS & ATOMY NEVADÍ, 17.12. vystoupí Eva Vargo s kapelou. Samozřejmě budou parties a 25. a 26.12. tradiční vánoční mejdany


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov