Listopad 2021 v litvínovské Ponorce

Děkujeme všem, kteří během uplynulého měsíce navštívili některou z povedených akcí v našem podzemí a hned vám představíme listopadový program, který pro vás v Hudebním klubu Ponorka Litvínov připravujeme. Opět se můžete těšit na koncerty všech možných žánrů, včetně zastávek několika tour i křtu nové desky. Program samozřejmě pamatuje i na vyznavače a vyznavačky elektronické hudby. A přijít samozřejmě můžete i jen tak posedět nebo zahrát fotbálek případně stolní tenis, právě k tomu máme otevřeno ve čtvrtek! Pojďme se trochu blíž seznámit s tím, co nás v listopadu v Ponorce čeká.


Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu.


Totální nasazení + Ruined Floor v Ponorce 2021
Listopad začneme ve velkém stylu. Hned v pátek 5.11. u nás zastaví šňůra POLUCE’R’NA TOUR. Kapela Totální nasazení se po úspěšné oslavě třiceti let v pražském Paláci Lucerna rozjíždí do český klubů a zavítá i do Ponorky. Těšit se můžete na osvědčené „totální hudební fláky“ a zajímavé hosty. Severočeskou scénu zastoupí kapela Ruined Floor z Měrunic.

#ČERNÁ & FORREST JUMP || TVT TOUR 2021
Jedno pódium v Ponorce, dvě kapely – tedy #Černá s moderním melodickým metal-rockem a Forrest Jump hrající hardcore crossover, to je zastávka podzimní tour Tváří v tvář 2021 v sobotu 6.11.. „Charismatičtí frontmani, elektrizující zvuky kytar a úderné jednotky rytmické sekce – událost, u které jednoznačně musíte být a kterou si nejlépe vychutnáte Tváří v tvář.“
● Předprodej na baru klubu! 

Dwarf SoundSystem 15! let
„15 let na scéně. 15 let mejdanů. 15 let průserů. 15 let přátelství. 15 let lásek. 15 let dobrodružství. 15 let jste tu s námi. 15 let jsme tu s vámi,“ stojí v pozvánce na tenhle mejdan. V Ponorce v pátek 12.11. přijďte oslavit 15 narozeniny kolektivu Dwarf SoundSystem.

Rock for 52
Sobota 13.11. bude patřit v našem klubu oslavám narozenin, na kterých vystoupí grunge kapela Female Seeds a příležitostně vystupující rocková kapela, která se letos jmenuje příznačně R52. Ale i když jde o narozeninovou oslavu, bavit se můžete přijít všichni. Před dvěma lety při padesátinách to byl moc povedený mejdan.

B-Day W/ Crank – Nightrofix
Narozeniny se budou v Ponorce slavit také v pátek 19.11. na dnb party party Basstrike Crew. Vedle oslavenců, kterými jsou Crank a Nightrofix, se samozřejmě představí plejáda dalších dýdžejů ze širokého okolí. Nenechte si tenhle mejdan utéct.

DPK + BUM + F.F. Křest CD We are….
Místní kapela Fuckers Freakers pokřtí v sobotu 20.11. v litvínovském podzemí svou první desku. Jako hosté vystoupí domácí DPK a z Varnsdorfu přijede zahrát kapela BUM. Divoký večer plný tvrdé a extrémní hudby. Pro fanoušky Gutalax či Spasm povinnost a svátek v Ponorce!

The.Switch v Ponorce
Poslední listopadový pátek, tedy 26.11., přijede poprvé do Ponorky zahrát emo-crossoverová kapela The.Switch! „Silnou stránkou kapely jsou dle kritiků především živá vystoupení, kde vyzní hutný originální zvuk zkreslené basy a kytarových stěn. To vše jako pevný základ pro charismatického Štěpána, coby nekompromisního emocionálního kazatele.“ Listopadový tip klubu!
● Předprodej na baru klubu! 

HARCORE/PUNK V PONORCE
(Nejen) severočeský hardcore a punk má v litvínovské Ponorce své nezastupitelné místo. V sobotu 27.11. se můžete přijít podívat a užít si koncert, na kterém vystoupí hardcore-punk kapely Aso – Naga z Teplic a poprvé v našem podzemí pořádající krupská kapela Nothing to Me. Z Teplic ještě dorazí zahrát punk-rockoví The Peacemakers a line-up doplní západočeský host v podobě punk’n’roll kapely The Smokers ze Sokolova. 


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek od 16:00 a v pátek a v sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme. Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov