Leden a začátek února 2024 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Nový rok je v plném proudu a je tedy nejvyšší čas se podívat, na co se na začátku roku 2024, v lednu a začátkem února, v Hudebním klubu Ponorka Litvínov můžete přijít podívat a pobavit. Leden je v litvínovském podzemním klubu ve znamení parties, začátek února je pak ryze koncertní. Pojďme si to ve zkratce projít.

Zároveň chceme ještě jednou poděkovat za podporu v loňském roce a popřát všem jen to nejlepší v roce novém. 


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


LEDEN 2024

► [party] DWARF SOUND SYSTEM: CORE ONE #2 – THE REVENGE
Stejně jako loni, se o první party s elektronickou hudbou v Ponorce postarají v pátek 12.1. kluci a holky z domácího Dwarf SoundSystemu. Stejně jako loni se můžete těšit na hardcore a jeho subžánry. Zahajujeme rok pěkně zostra. 

► [party] VIBRATION
Nová klubová techno akce v litvínovské Ponorce. V pátek 19.1. nás čeká VIBRATION. A akce VIBRATION nabídne večer a noc vyplněnou rovným beatem. Jako první vibrující přijali pozvání jak ostřílení dýdžejové jako Jaws z Teplic, Dom Quark z Prahy nebo mostecký Marcel K. Line-up doplní neokoukaný, mladý a nadějný producent KNYY z Mostu. Těšit se můžete i na nový koncept a nově pronajatá světla.

► [party] SDBNS INVASION w/ AKIRA
Samozřejmě ani v lednu nebude chybět v programu Ponorky dnb party. V pátek 26.1. vezmou litvínovské podzemí útokem kluci z Salty DNB Squad. Představí se zástupce Let It Rollu, karlovarský matador Akira a celá sestava SDNBS, jmenovitě The Duplicates, Reeve, Firefly, Matego, Sebajs a NTony.

ÚNOR 2024

► [koncert] ZOOBLASTERS v Ponorce – Litvínov
Divoká party s živou muzikou k tanci se uskuteční v Ponorce v pátek 2.2.. Poprvé v litvínovském podzemním klubu vystoupí kapela Zooblasters. Originální a nápaditá mezinárodní kapela, která vystupuje ve zvířecích kostýmech. Hudebně se jedná o směsici stylů jako je synth-balkan, elektro, EDM, DNB, klezmer, hip hop, kterému kapela říká animal party beats.
> Vstupenky v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

► [koncert] SHAM69 + Remember The Heroes v litvínovské Ponorce
Po sedmi letech a už potřetí se v pondělí 5.2. do litvínovského podzemního klubu chystá anglická kapela Sham69 s Timem V u mikrofonu a Ianem Whitewoodem za bicími. V Ponorce představí novou desku, ale samozřejmě se můžete těšit na všechny „klasiky“ z let minulých.
> Vstupenky v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

► [koncert] COCOTTE MINUTE – Ponorka Litvínov
„Nenecháme vás vydechnout! 🙂 Vostrá jízda, Vostrá show. Vostrý jaro, Vostrá Tour! Dlouhej nadupanej Cocotte Minute set se vším všudy i ve vašem Jihlava City. Těšíme se na vás!“ Takhle zve na Vostrou Tour kapela. První zastávka téhle šňůry je právě v pátek 9.2. litvínovský podzemní klub Ponorka! „Zllo kartel“ už v Ponorce několikrát vystupoval a vždy to bylo opravdu „vostrý“.
> Vstupenky v předprodeji na baru klubu nebo v síti GoOut.cz!

►►► Později v únoru se můžete těšit na další trpasličí party s neskutečným názvem MW.DWARF.RAKETAMIN – aneb mechaničtí trpaslíci letí do vesmíru na koňských sedativech (pá 16.2), také na euforickou party Výroby Euforie TECHNOLOGIC-Djane NONALIS (so 17.2.). Mejdan v únoru chystají také Basstrike Crew: Brain Flush #3: B-Day Night (pá 23.2.). 


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov