Květen 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Čtvrtý měsíc je minulostí a Hudební klub Ponorka Litvínov představuje program na měsíc další, tedy na květen 2023. Těšit se můžete na živou hudbu, mejadany s hudbou elektronickou a nebo třeba hned první květnovou sobotu na mexickou večeři s mexickými mariachi a jejich muzikou. Pár slov k jednotlivým akcím bude následovat. 

Děkujeme všem, kteří v dubnu v litvínovské Ponorce vystoupili i těm, kteří si do klubu našli cestu, za podporu a zájem a tradičně firmě Lannutti za podporu stálou a dlouhodobou! 


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek můžete přijít posedět, dát si pivo nebo dvě, zahrát pinčes nebo fotbálek a třeba i něco ugrilovat. Čtvrtky v Ponorce!

► [jídlo a živá hudba] MEXICAN DINNER v Ponorce s Mariachi Bohemia
Mexická večeře a mexická hudba. V sobotu 6.5. nasaďte sombréra, oblečte ponča a přijďte do litvínovské Ponorky na mexickou večeři od Mamarracha Street Food. O echt mexickou atmosféru se postarají mexičtí hudebníci Mariachi.Bohemia.

► [koncert] ZNOUZECTNOST + Švindl
Pátek 12.5. bude v Ponorce patřit především pankáčům a pankačkám. Po necelých dvou letech se do Litvínova vrací legendární plzeňská kapela Znouzectnost. Naposledy v našem klubu kapela zahrála se záskokem za bicími nástroji, takže letos snad v plné parádě. O support se postará litoměřická kapela Švindl. Ti se vrací do litvínovského podzemí prakticky přesně po třech letech, ale s novou deskou a klipem!

► [party] Basstrike Event
Drum’n’Bass v Ponorce! Parta Basstrike Crew připravila dnb mejdan do Ponorky na pátek 19.5.. Hlavní hvězda se v litvínovském klubu představí poprvé. Zahrát přijede Cockroach. Dále se představí populární Nightrofix, B2B dají Jimmy Cocaine a Marshall, nebude chybět Crank. Dál se představí jump-up Dj GiZMO a sestavu na pódiu doplní Djka Brattie.

Death In Your Yard (Izrael) live
Koncert v Ponorce v Pondělí? Je to tak, v pondělí 22.5. má Ponorka otevřeno, protože v rámci turné se v litvínovském podzemním klubu představí izraelská kapela Death In Your Yard! Kapela je řazena do „první ligy izraelského crossover thrashe“. Muzika pro fanoušky Municipal Waste, D.R.I. nebo S.O.D.! Rychlé a zběsilé pondělí v Ponorce.

Technologic
Výroba Euforie rovná se techno party. Další z řady mejdanů Technologic se v Ponorce uskuteční v pátek 26.5.. Tentokrát pozvání našich euforiků přijal Josef Sedloň. Dál vystoupí Dj Shimpostroj a Owen. Barvy Výroby Euforie bude hájit tentokrát jen Dj Mirus

JÉŇOVO PADESÁTKA: Public Serpents [USA] + Jet8 [CZ] + The Shifty Grifts [CZ] v Ponorce
Poslední květnovou sobotu, 27.5., slaví narozeniny „plešatá barmanka“ Jéňa a slaví je v Ponorce koncertem parádních kapel. Pozvání přijaly tuzemské ska-core kapely Jet8 a The Shifty Grifts a jako super speciální host vystoupí Public Serpents, ska-punk-crust-rock steady kapela z USA. Těšit se můžete na mix ska, hardcore a punku. 

►►► Na červen se toho samozřejmě připravuje víc, ale především a hlavně oslavíme v pátek 9.6. koncertem 13 LET PONORKY: Apple Juice + Remember The Heroes + Zdaleka Ne!!!


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov