Září 2022 v litvínovské Ponorce

Devátý měsíc roku 2022 je sice v plném proudu, ale zářijový program Hudebního klubu Ponorka Litvínov má určitě ještě co nabídnout. Pojďme si ve zkratce projít, na co se v následujících týdnech, respektive víkendech můžete přijít podívat a pobavit do litvínovského podzemního klubu.

Předtím bychom rádi poděkovali všem pravidelným i nepravidelným hostům klubu a hlavně firmě Lannutti za dlouhodobou podporu klubu Ponorka. Děkujeme!


Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu.


►► PRAVIDELNÁ ČTVRTEČNÍ POSEZENÍ V PONORCE
Každý čtvrtek od 18:00 můžete přijít do Ponorky na pivo či jiný oblíbený drink, zahrát si „pinčes“ nebo stolní fotbálek a když bude přát počasí i něco ugrilovat. 

DJ MIRUS B-DAY: EUPHORY NIGHT WITH JAQULLIN
První techno klubovka v Ponorce po letní sezóně v režii Výroby Euforie vás čeká v pátek 16.9. Dj Mirus slaví narozky a jako host přijede aktuální královna české techno scény JAQULLIN. Dál vystoupí Shimpostroj, Owen a samozřejmě Dj Fidlushek.

REVOLTA CUP 2022
Další ročník turnaje ve španělském fotbálku Revolta Cup se uskuteční v našem podzemním klubu v sobotu 17.9.. Start je plánován na 15:00. Přihlášky do turnaje a další informace v události na Facebooku

NUCLEAR INTERVENTION WARM-UP
Pátek 23.9. se v Ponorce uskuteční thrash warm-up jihočeského metalového festivalu Nuclear Intervention Festu. Cestou tam se v Litvínově zastaví německá kapela Fabulous Desaster. O support se postarají litoměřičtí FATAL PUNISHMENT, blatenská kapela Libido Challenge a prakticky domácí Sixth Dimension.

VOLTE ČÍSLO 9 – LITVÍNOV DO TOHO A PAK PŘIJĎTE ZA KANDIDÁTY NA DRINK DO PONORKY
Povolební večírek Volebního sdružení nezávislých kandidátů, Strany Zelených a České pirátské strany pro komunální volby v Litvínově 2022 – Litvínov DO TOHO.“ Občerstvení, hudba, zábava v sobotu 24.9..

METAL MATCH ROUND #2
Ve čtvrtek 29.9. naváže na pravidelná čtvrteční posezení v Ponorce další zářijový koncert. Po dvou letech se do k nám vrací, shodou okolností opět německá, metalová kapela Tyson. Té se o support postarají kapely Ereley z Chebu a Deathblower z Loun.

JUNGLE TIME
Z polí, luk a festivalů se pod střechu pomalu vrací také dramce, jungle… a nastává Jungle Time. Poslední zářijový pátek 30.9. připravila stejnojmenná partička party právě do Ponorky. Vystoupí jump up killer Magenta, z Německa D.I.S. s proper amen jungle jak od Tarzana a Jane z džungle. Line up doplní Hundread, pražská jungle princess Sofiqa, mostecký zabiják Jimmy Cocaine a Litvínovu dobře známý Cuba Libre.

► ► Příští měsíc, tedy v říjnu, se v Ponorce můžete těšit třeba na koncerty Malignant Tumour (1.10.), Laco Deczi & Celula New York (15.10. – předprodej vstupenek na GoOut) nebo Degradace (29.10.).


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov