Předposlední lednový víkend v Ponorce

Začíná #vikendvponorce. Před námi je předposlední lednový víkend a s ním především páteční dnb party NUCLEAR FACTORY TAKEOVER, kde se představí dýdžejové z východu Čech a samozřejmě plejáda vašich oblíbených z okolí. Samozřejmě ale můžete přijít trávit do Ponorky volný čas jak dnes, tedy ve čtvrtek, tak v sobotu. Pro víkendové dny bez organizované kultury platí, že si můžete zahrát stolní tenis nebo fotbálek a nebo si můžete zatancovat. A při té příležitosti nebude od věci, představit si pár věcí z nabídky baru.

Poměrně slušnou nabídku nealko nápojů jsme před časem rozšířili o výborné limonády Wostok a japonský zelený čaj Matcha Tea několika příchutí. Také se do Ponorky vrací Tom’s Pizza a cider. Somersby cider není k mání, tak jsme aktuálně do nabídky zařadili Kingswood cider v plechovkách. Nápojem víkendu bude „první pivo typu ALE, které se v Budvaru kdy uvařilo“ a tím je Opičí Ejl ve třetinkových lahvích, který bude do vyprodání zásob za 20,-. Uvidíte na baru.

‼ Ponorka má otevřeno ve čtvrtek od 16:00 a v pátek a sobotu od 18:00. ‼

NUCLEAR FACTORY TAKEOVER
„První letošní drum’n’bass party v Ponorce se uskuteční v pátek 21.1.. Konkrétně se představí Matty a Hector z východočeských Nuclear Factory, které doplní Taby a Crank z Basstrike CrewCubaLibre za Drum And Bass Production CrewPush a Yrduk za Introtrip a Spiritual z MIB Crew.“

Těšíme se na vás a věříme, že i předposlední lednový víkend v klubu bude stát za to a všichni si to moc užijeme.
Váš Hudební klub 
Ponorka – Litvínov