Červen 2023 v Hudebním klubu Ponorka Litvínov

Šestý letošní měsíc je v plném proudu, ale to nejdůležitější červnový program Hudebního klubu Ponorka Litvínov teprve nabídne. Navíc hned v pátek litvínovský podzemní klub slaví 13 LET EXISTENCE. A slaví jak jinak než koncertem. V dalších týdnech nabídne Ponorka ještě jednu významnou oslavu a tou jsou DESÁTÉ NAROZENINY dnb kolektivu Basstrike Crew. Červen nabídne ještě jeden koncert a také živou hiphopovou party. 

Děkujeme všem, kteří v květnu v litvínovské Ponorce vystoupili i těm, kteří si do klubu našli cestu, za podporu a zájem a tradičně firmě Lannutti za podporu stálou a dlouhodobou! 


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek můžete přijít posedět (nejen) u piva, zahrát si některý z našich hospodských sportů (pinčes, fotbálek nebo silový automat Boxer), něco ugrilovat nebo si i zatančit. Čtvrtky v Ponorce.

13 LET PONORKY: Apple Juice + Remember The Heroes + Zdaleka Ne
13 let Ponorky! 13 let existence litvínovského podzemního (nejen) hudebního klubu oslavíme tradičně koncertem. Letos v pátek 9.6. vystoupí v Ponorce a o kulturu a zábavu na třináctých narozeninách tohoto klubu kapely: Apple Juice, Remember The Heroes a Zdaleka ne!

Basstrike anniversary 10 Year !! W/Friends
Basstrike Crew slaví narozeniny! 10 let na scéně! 10 let mejdanů! Litvínovský drum’n’bass! Oslava se uskuteční v sobotu 17.6. právě v Ponorce, kde je tahle partička prakticky doma. Akce začne už v 18:00 na terase klubu techno stejdží a grilem. Od 23:00 se bude pokračovat na sále. O techno část se postarají Dj Mirus, Dj Fidlushek a Dj Jay Bee. Dramce pak budou servírovat oslavenci a jejich hosté: Taby, Crank a Bazi za Basstrike, Cuba Libre, Cinic, Nightrofix a Wormick & Dumpling za hosty.

Steve Sniff / Skardu / Pawlie – LITVÍNOV
Parta z Cockstar Tour konečně v Ústeckém kraji! V pátek 23.6. nabídne litvínovská Ponorka hiphopovou akci, na které se představí trio Steve Sniff, Skardu a Pawlie Poizn. Záda jim budou krýt Dj Disk_Kurz, Pingi a Vivere. Hiphopový pátek v Ponorce! Vstupenky v předprodeji na GoOut!

WHATEVER-PUNK-SATURDAY- NIGHT
Punkový večírek v Ponorce! Sobota 24.6. nabídne v litvínovském podzemí koncert tří hudebních skupin. Vystoupí děčínská emo-punková kapela DCRadio, která se do Ponorky vrací po téměř 6 letech. Dál se představí dvě prakticky nové kapely z Mostu, které vystoupí v litvínovském podzemí poprvé: pop-punková kapela Lifeway a rock-punková parta Bod zlomu.

►►► Na červenec se připravují v sobotu 1.7. kostýmová disco party BOOGIE NIGHT, na pátek 7.7. narozeninovou oslavu 50 LET PUNKU | 30 LET PRŮSERU: PRAGO UNION A DALŠÍ V PONORCE nebo třeba na sobotu 22.7. techno party Výroby Euforie.


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov