Březen 2022 v litvínovské Ponorce

Nový měsíc je tady a s ním i nejvyšší čas představit program Hudebního klubu Ponorka Litvínov pro březen 2022. Během třetího letošního měsíce se do litvínovského podzemního klubu můžete přijít tradičně bavit jak na koncerty různých žánrů tak mejdany s elektronickou hudbou a stejně jako v uplynulém měsíci se můžete těšit na výstavu obrazů místních malířek. Samozřejmě si můžete přijít dát drink nebo zahrát pingpong či stolní fotbálek i jen tak třeba každý čtvrtek. 


Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu.


SPS + S.N.A.D. v Ponorce
První březnovou akcí v Ponorce bude v pátek 4.3. koncert punkových kapel SPS a SnaD. Několikrát odložený a jediný jarní koncert na severu Čech legendární pražské kapely SPS navazuje na letošní sérii punkových koncertů kapel, které nám připomínají „naše devadesátky“. Obě kapely už v litvínovském podzemí vystupovaly a podle zájmu o vstupenky půjde o další „slušnou vylejvačku“. 

Jungle Time Litvínov
Hned v sobotu 5.3. „se litvínovský klub Ponorka otřese pod váhou JUNGLE / JUMP UP / REGGAE DRUM’N’BASS vibrací, které vám naservírují jedni z nejostřílenějších matadorů české scény,“ láká na Jungle Time mejdan pozvánka pořadatelů. Vystoupí Akira (Let It Roll / Shadowbox) a Magenta (Low Down Deep / Next Gen). O support se postarají Hundread, Mad4ce a Sofiqa

DWARF SoundSystem v Ponorce
Pátek 11.3. bude v Ponorce patřit „technu z polí a luk“. Další ze svých mejdanů v našem podzemí připravuje parta Dwarf SoundSystem. Opět se můžete těšit na trpasličí zvuk i světla a hlavně intenzivní mejdan! Minulá akce Dwarfů byla opravdu mocná. Přijďte tancovat, než k nám vlítnou!

MUCHA V PONORCE
Po dvanácti porodech a padesáti prodělaných mutacích netopýří nemoci se v sobotu 12.3. vrací do litvínovské Ponorky skvělá kapela Mucha a to v nejlepší dosavadní kundici, aby litvínovskému publiku představila svou čtvrtou desku Tos posrals v rámci jarní šňůry OSPOD TOUR

Euphory Night with legend Dj Tráva
Pátek 18.3. bude litvínovský podzemní klub patřit euforii. Respektive Výrobě Euforie. Naši rezidenti Fidlushek a Mirus připravili „velkou příjemnost“! Do Ponorky se po více než dvou letech vrací legenda české techno scény – Dj Tráva. Vedle Euforiků se představí ještě Skinky a Bady Dj.

REGGAE PARTY S URAGGAN ANDREW & REGGAE ORTHODOX
„Houpavé rytmy na pomezí roots reggae a dubu s českými, punkersky angažovanými texty,“ je charakteristika severočeské kapely Uraggan Andrew & Reggae Orthodox, která se v sobotu 19.3. po dvou letech vrátí do Ponorky zahrát své klasické marleyovské reggae. 

VERNISÁŽ OBRAZŮ J+H
Také v březnu dá Ponorka prostor nehudebnímu umění a tak v pátek 25.3. proběhne slavnostní zahájení výstavy obrazů hned dvou místních malířek. Své abstraktní práce představí Jana Husinecká a svou surrealistickou tvorbu a ručně malované oblečení Hana Brejchová. 


Klub je pravidelně otevřen každý čtvrtek od 16:00 a v pátek a v sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov